Επικοινωνήστε  μαζί  μας :
210 90 18 295 - 6945 235 334

Πλωτό προγυαλισμένο ξύλινο πάτωμα

Πλωτά ξύλινα πατώματα παρκέ

Ημιμασίφ προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα

Τα προγυαλισμένα πατώματα είναι έτοιμα δάπεδα προλουστραρισμένα και προβερνικωμένα. Είναι ιδανικά για ανακαινίσεις κατοικιών και γραφείων, αφού καλύπτουν υπάρχουσες επιφάνειες από μωσαϊκό, πλακάκι ή παλιό ξύλινο δάπεδο, χωρίς να χαλάμε το προϋπάρχον δάπεδο.

Τα περισσότερα προγυαλισμένα πατώματα μάλιστα δεν κολλιούνται, αλλά κουμπώνουν μεταξύ τους με τη μέθοδο uniclic, δίνοντας τη δυνατότητα για μερική αντικατάσταση του δαπέδου σε περίπτωση ζημιάς ή ολικής μετακόμισης αν χρειαστεί. Επίσης, προσφέρουν πολύ καλή ακουστική κατά τη βάδιση, ενώ η τοποθέτησή τους γίνεται γρήγορα και εύκολα.

Διατίθεται έτοιμο για τοποθέτηση έχοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη ξύλινη επιφάνεια τους. Διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά του (νερά, σχέδια και χρωματισμούς) μιας και πρόκειται για φυσικό ξύλο. Επίσης διατίθεται βαμμένο σε διάφορες αποχρώσεις, τεχνοτροπίες και επεξεργασία παλαίωσης.

Η τοποθέτηση προγυαλισμένου πατώματος γίνεται πάντα πάνω σε μια μονωτική μεμβράνη εξασφαλίζοντας θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Η επισκευή στα προγυαλισμένα δάπεδα είναι σχετικά εύκολη, χωρίς τρίψιμο και γυάλισμα αντικαθιστώντας απλά τα φθαρμένα κομμάτια με τα αντίστοιχα καινούργια.


Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια χρειαστείτε.