Επικοινωνήστε  μαζί  μας :
210 90 18 295 - 6945 235 334

Συντήρηση ξύλινου πατώματος παρκέ – πατωματζής Αθήνα

Εργασίες συντήρησης ξύλινου πατώματος – τρίψιμο γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων παρκέ από πατωματζή στην Αθήνα

Το ξύλινο πάτωμα μετά από κάποια χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει σημεία φθοράς. Θα παρατηρήσουμε ότι έχει χάσει τη λάμψη που είχε στην αρχή, έχει έντονες γρατσουνιές και ίσως να έχει αρχίσει να εμφανίζει μαύρα σημεία.

Σε περίπτωση που έχουν ήδη εμφανιστεί τα μαύρα σημάδια το ξύλινο πάτωμα χρειάζεται άμεσα συντήρηση ξύλινου πατώματος δηλαδή τρίψιμο και γυάλισμα του παρκέ από πατωματζή.

Η προστασία του ξύλινου πατώματος είναι το βερνίκι. Όταν έχει φθαρεί το βερνίκι το παρκέ μας είναι εκτεθειμένο σε βρομιές που πιθανόν να έχουν τα παπούτσια μας, στο νερό από το σφουγγάρισμα κ.α.
Όσο πιο πολύ καιρό μένει έτσι το ξύλινο πάτωμα τόσο πιο βαθιά στο ξύλο καταλήγουν όλα αυτά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερο τρίψιμο.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο δάπεδο,  με τη συντήρηση ξύλινου πατώματος – τρίψιμο γυάλισμα παρκέ  στην ώρα του γίνεται πάλι σαν καινούριο.

Η διάρκεια των εργασιών της συντήρησης του παρκέ διαρκούν από δύο έως τρεις μέρες για τα δωμάτια και έως πέντε ημέρες για μεγάλους χώρους (π.χ. σπίτι εξολοκλήρου από ξύλινο δάπεδο).

Δείτε περισσότερα για τις εργασίες συντήρησης ξύλινων πατωμάτων παρκέ:

 

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια χρειαστείτε