Επικοινωνήστε  μαζί  μας :
210 90 18 295 - 6945 235 334

Σχόλια πελατών μας

Είστε πελάτης και θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας για τη δουλειά μας; Πατήστε εδώ!

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τα καλά σας λόγια και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι για τη δουλειά μας.

 

Δείτε τι λένε οι ίδιοι οι πελάτες για εμάς


Η εργασία σας ήταν άψογη σε οτι αφορα τόσο την ποιότητα , όσο και τα συμφωνηθέντα χρονικά πλαίσια εκτέλεσής της. Το παλιό ξύλινο ταλαιπωρημένο δάπεδο πραγματικά έγινε σαν να πρωτοτοποθετήθηκε τώρα.

Σας ευχαριστώ

Βαρβάρα Σταματονικολού


Χρησιμοποίησα τον Κο Γιάννη Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του για τη συντήρηση του ξύλινου δαπέδου(παρκέ) του σαλονιού , της οικίας μου, στη Νέα Σμύρνη.

Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρεία για την ποιότητα των εργασιών της, τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπειά της.
Γιάννη ευχαριστώ!

Γιώργος Χατζηαργύρης


κ. Χριστοδούλου σας ευχαριστώ πολύ για την ποιότητα της δουλειάς σας και τη συνέπεια που επιδείξατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Είναι γεγονός ότι χάρη στη δική σας επέμβαση το πάτωμα επανήλθε στην αρχική του κατάσταση και συνέβαλε ώστε το διαμέρισμά μας να φαίνεται ανανεωμένο και φωτεινό.

Ζαμπέκου Κατερίνα


Κε Γιάννη Χριστοδούλου,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία και την ταχύτατη ανταπόκριση στην επιθυμία μου να επισκευάσω τα παλαιά ξύλινα δάπεδα του διαμερίσματος.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Δείχνουν σαν να είναι καινούργια δάπεδα. Σαν καθρέφτες.
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου


Καλημέρα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε με την επιδιόρθωση του ξύλινου πατώματος του σπιτιού μου. Χρόνια είχα να το δω τόσο λείο, όμορφο και λαμπερό. Σίγουρα αν προκύψει και κάτι παρόμοιο σε συγγενή ή φίλο θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα.
Ευχαριστώ και πάλι.

Ειρήνη Φράνγκου.


Κε Χριστοδούλου,

ευχαριστώ πολύ τόσο εσάς όσο και τους συνεργάτες σας για την άψογη δουλειά που κάνατε στην επισκευή του πατώματος στην οικία μου, πραγματικά δείχνει σαν καινούργιο. Σας ευχαριστώ επίσης για την συνέπεια που δείξατε στους χρόνους παράδοσης αλλά και για την προσοχή σας στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού τους οποίους χρησιμοποιήσατε για την τοποθέτηση των εργαλείων και μηχανημάτων σας και στους οποίους δεν προκαλέσατε καμία φθορά.

Με εκτίμηση

Φωτεινή Δάβου


Μόλις τελείωσε η επισκευή του πατώματός μου (3 δωμάτια) από την εταιρεία του Γιάννη Χριστοδούλου σε διαμέρισμα στα Ιλίσια. Εξαιρετικά συνεπής, η καλύτερη προσφορά από τρείς που πήρα και το πάτωμα έγινε σαν καινούριο. Τι άλλο να θέλει κανείς;

Σ. Ιωάννου.


Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της εργασίας στο παρκέ του σπιτιού μου και το επίπεδο επαγγελματικής συμπεριφοράς και επικοινωνίας με τον κο Ιωάννη Χριστοδούλου μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τη στάση του κυρίως για τους παρακάτω λόγους:

1. Υπήρξε συνέπεια στα ραντεβού από μέρους του ( Εγώ αντίστοιχα δεν υπήρξα τόσο συνεπής )

2. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στον προβλεπόμενο χρόνο και χωρίς υπονοούμενα παρανοήσεις κλπ

3. Το παρκέ έγινε σαν καινούργιο.

Μ. Ιωαννίδης


Το έργο ήταν δύσκολο, έπρεπε να γίνει επένδυση των τμημάτων της σκάλας, τόσο της τσιμεντένιας όσο και της σιδερένιας.

Η ολοκλήρωσης έγινε σε πέντε στάδια.

1ο στάδιο: επένδυση με κόντρα πλακέ θαλάσσης.

2ο στάδιο: επένδυση με παρκέτα

3ο στάδιο: τρίψιμο

4ο στάδιο: βάψιμο (επιθυμία μας ήταν να είναι το ίδιο χρώμα με το υπάρχον τοποθετημένο ξύλινο πάτωμα).

5ο στάδιο: λουστράρισμα

Το αποτέλεσμα τέλειο, είναι πραγματικά ένα αριστούργημα. Μπράβο στο Γιάννη και στο συνεργείο του. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Η επιλογή του είχε γίνει με κριτήριο την τιμή και πραγματικά πετύχαμε και καλή τιμή και άριστο αποτέλεσμα.

Και ένα μήνυμα για τον Γιάννη : Γιάννη δεν έχεις να φοβηθείς την κρίση άν διατηρήσεις την ποιοτική δουλειά και τις καλές τιμές σου.

ΜΠΡΑΒΟ

Νίκος Λουμάκη


Η εργασία αφορούσε σε επισκευή πατώματος από iroco λόγω σαπίσματος των δοκών από κάτω (υγρασίες), καθώς και φρεσκάρισμα σκάλας. Η δουλειά έγινε με συνέπεια και επαγγελματισμό, εντός κόστους και χρόνου με τέλειο τελικό αποτέλεσμα. Ο κος. Χριστοδούλου είναι ένας νέος άνθρωπος με μεράκι και κέφι για τη δουλειά – τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Περγάμαλης Έκτορας


Με τον κ. Χριστοδούλου έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την συνεργασία που είχαμε στην τοποθέτηση του πατώματος στην εξοχική μου κατοικία, παρά της εξαιρετικής δυσκολίας που είχε η τοποθέτηση του.

Γρηγόρης Φουρτούνης


Καλησπέρα σας ευχαριστούμε πολύ για την συντήρηση των πατωμάτων των δύο υπνοδωματίων μας στη Περιοχή της Γλυφάδας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΕΣΑΣ & ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ

Πάνος  Παπαμιχαήλ


Ο κύριος Χριστοδούλου και το συνεργείο του ήταν άψογοι καθ’ όλα. Έτριψαν και λουστράρισαν το δρύινο πάτωμά του σπιτιού (τον Αύγουστο του 2012) και το έκαναν σαν καινούριο. Ήξεραν καλά τη δουλειά τους και ήταν ευγενικοί και προσεκτικοί.

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γεωργία Σωτηροπούλου


Πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από το αποτέλεσμα της εργασίας, όσο και από τη διάθεση να με εξυπηρετήσουν.

Σας ευχαριστώ πολύ

Βουδούρης Μιχάλης